perjantai 9. huhtikuuta 2010

"tällaiseksi luullut en, arkipäivää aikuisen"


Pmmp sen sanoi (biisissä Lapsuus loppui). Perjantai-aamu, ei koulua. Heräsin kymmeneltä ja mikä voisikaan olla ihanempi tapa aloittaa vapaapäivä, kuin löhötä sängyssä läppärin kanssa, vieläpä syöden eiliseltä jääneet lempparikarkit! huh mitä luksusta.

Tosin pian se loppuu, tänään olisi tarkoitus vielä ennen illan juhlimisia tehdä ennakkotehtävät Tampereen ammattikouluun, jotka tulla tupsahtivat postista keskiviikkona. Kamalan vaativalta ei taso vaikuta (70:stä ennakkotehtävät saaneeista enintään 36 pääsee varsinaisiin pääsykokeisiin, joista taas 20 valitaan opiskelemaan) ja epäilen olevanikin aika vahvoilla, ainakin jos vertaa suoraan peruskoulusta pyrkiviin, minulla kun on jo kyseisen alan opintojakin vuoden verran takana. Ei tosin saisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, eihän sitä ikinä voi tietää mitä tapahtuu.

Eilinen ilta tosiaan meni pmmp'n keikalla ja mahtava keikka olikin! Siitä on varmaan jo pari vuotta kun olen itse viimeksi nähnyt tytöt livenä, mutta ei pettäneet tälläkään kertaa. Vaikka keikka oli ilmainen (Grand Casinon 6v synttärit) soittoa kesti aika tarkalleen puolitoista tuntia ja biisilista oli niin sopiva sekoitus koko tuotannosta, ettei parempaa olisi voinut olla! (tietysti näin vanhemman tuotannon ystävänä olisi toivonut ekojen levyjen kaikki hittibiisit, mutta ei nyt mennä siihen :D)

Mennään mielummin eilisiin vaatteisiini (: Päälläni oli h&m'n neule sekä vaaleanpunainen toppi, näitä perustoppeja on itselläni ainakin varmaan kymmenessä erivärissä, ne on vaan niin käteviä asuun kuin asuun. Tosin ylläolevaan yksilöön olen itse (hakaneulalla!) tehnyt rypytyksen eteen. Panta on edelleen h&m:n lasten osastolta ja kaulassa killuu se postimerkkikoru. Pitäisi varmaan käydä tässä taas koruostoksilla, ennenkuin jämähdän ihan kokonaan vain yhden korun käyttäjäksi. Ei sillä että se itseäni välttämättä liiaksi haittaisi, pidän tuosta korusta aikalailla (paremmin ei olisi lahjavalinta mennä;)

Hame ja vyö ovat myös Hennesistä ja pääsivät eilen ensimmäistä kertaa päälläni ulos. Vyö on jonkin sortin nahkajäljitelmää, ja suhteellisen hiostava kun ei hengitä ollenkaan.. Kuitenkin pidän sen mallista ja uskon että tulen sitä käyttämään jatkossakin, hiostavuudestaan huolimatta. Hameesta pidän myös, se on vähän samaa maata kuin Monkilta havittelemani yksilö, korkeammalla vyötäröllä vain.

Nyt ennakkotehtävien pariin jotta kerkeisi vielä vaikka shoppailemaankin tänään. Ostoslistalla ainakin uusi panta, luomiväri ja poskipuna (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti