torstai 8. huhtikuuta 2010

puutarhahanskat kääntyvät hyvin mekoksi




Tää unohtu aamun postauksesta! Siis se saksi-koru josta mainitsin, mutta eihän sitä nyt noista kuvista erota, onneks tajusin pääsiäisenä napsasta äitin luona siitä (vai pitäiskö sanoa niistä? "siitä" kuulostaa hassulta kun saksista normaalistikkin puhutaan monikossa) kunnon lähikuvan. Ihana on ja tykkään paljon (:

Eilen tosiaan sain hennesin pakettini ja meinasin pomppia riemusta kattoon kun paketista paljastui eräs mekko. Tämän puutarha-essuksi nimeämäni koltun kanssa koin jo kauhunhetkiä, kun näin sen h&m:n nettisivuilla loppuunmyytynä, enkä yhtään muistanut olinko jo kerennyt klikkailla sen itselleni vaiko enkö.. Niin käy minulle itseasiassa säälittävän usein, että ostelen itselleni yhtä jos toista hennesin nettikaupasta ja sitten haen sormet syyhyten ja sydän pamppaillen paketin kiskalta, kun en yksinkertaisesti vain muista mitä sinne taas tuli laitettua. On mulla ihan hyvä muisti, ei vaan kovin pitkä!


tuo kangas on saletisti varastettu niiltä iänikuisilta puutarha-hanskoilta mitä kaikki vanhat tädit käyttävät.

Terveisiä muuten vandalistien ja vähäosaisten luvatusta maasta, kävin tänään Vantaalla!
Tosin kaupunginosa jossa kävin yrittää nätisti sulautua vielä Helsinkiin, joten mitään kovin karua kuvausmaisemaa ei valitettavasti löytynyt. Päädyin siis itse photaroimaan graffittisydämen idylliseen kivimuuriin. Mekko ei nyt yhtään näytä pääsevänsä oikeuksiinsa (yök kuinka klisee lause!) mutta takaan että se on livenä jumalainen! Sen verran pakko myöntää, että eihän tuo kuosi ole yhtään sen selkeämpi kuin siinä mummon kimonossa, jota kammoksuin, mutta kun tuo malli!! Ja tuossa on kuitenkin ihan selvästi kukkasia, toisin kuin siinä epämääräisiä läiskiä täynnä olevassa kutaleessa :D Ei, en toki ole katkera siitä että en voi lyhyyteni ja vartalonmallini takia pukea päälleni mitä tahansa..

Vaikka Hennesiltä tulikin jopa 5 upeaa mekkosta, olen silti hieman vaatekriisissä tulevien päivien suhteen. Huomenna olisi tarkoitus käydä tsekkaamassa pmmp Grand casinolla, perjantaina serkun synttärit baarissa ja lauantaina vielä yhden kaverin kotipippalot kevään kunniaksi. Outoa, kuinka usein huomaakaan, että mitä enemmän omistaa vaatteita, sitä hankalampaa pukeutuminen on. Ja aina puuttuu jotain, ikinä ei ole tarpeeksi.


ps. mekko-kuvista kiitos iso-siskolle! (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti