keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

aamujen vaikeus


Miksi aamut ovat aina niin vaikeita? Vaikka työt alkavatkin vasta yhdeksältä (eikä esim 7.00 niinkuin kesätyössäni. hrr.) meinaan silti myöhästyä, koska olen niin hidas aamutuimaan. Nytkin sen sijaan että laittaisin itseni työkuntoon, päivitän blogia. Tärkeimmät eka ja sillein.

Nojoo, halusin tulla näyttämään toisenkin asun pääsiäiseltä, alla olevaa yhdistelmää käytän yllättävän usein.

Arskat on edelleen hennesistä samoin kuin tuo pinkki panta (johon oon kehittänyt jonkunsortin fiksaation, se nyt vaan on niin ihana..) saksikoru taas seppälästä.



tuo neulehässäkkä on juurikin se mistä kerroin jo aikaisemminkin, ginatricotista alelöytö xl-kokosena. Rakastan sen pehmeyttä ja lörttösyyttä! eikä se edes näytä pahalta, vaikka onkin monta numeroa liian iso (: Vai?


Farkkusortsit on myös hennesiltä, niinkuin neuleen alta pilkottavat sininen toppikin. Jos en väärin muista, myös sortsit olivat jonkin sortin alehelmiä.. Kengät DinSkon viime syksyn mallistoa, ja saaneen sanoa että ne hajoavat jo nyt ihan käsiin! argh, vihaan DinSkon kenkiä juurikin siksi että niitä voi käyttää sen kuukauden tai pari ja kappas vaan ne hajoaa. äh.

Jep, minä jatkan kohmeloaamuani Gnarls Barkleyn ja Husky Rescuen parissa, ehkä tää vielä tästä. Kivaa päivää kaikille! (:

näin syöt saksia, jos ei ole varaa ostaa muuta ruokaa..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti