lauantai 27. maaliskuuta 2010

Lauantai

Ihanaa miten välillä on aikaa vain olla. Ei tarvitse herätä kelloon ja saa ilman omantunnontuskia vetkutella sängyssä niin pitkään kuin huvittaa. Sellainen aamu oli tänään.

Olen muutenkin erittäin huono nousemaan ajoissa tai ylipäänsä noudattamaan aikaisia herätyksiä, mutta parhainta se on silloin kun tietää ettei ole kiire mihinkään, kukaan ei suutu tai en kärsi itse myöhemmin, jos vielä hetken lorvin. Tänään siis tiedossa lorvimista, pieni kävelyretki keskustaan (täytynee palauttaa eiliseltä työavaimet), ehkä leipomista ja toivottavasti pääsen vihdoin, pitkästä aikaa uppoutumaan taas oikein todenteolla kirjojen maailmaan. Ennen muuttoa minulta jäi kesken Belinda Olssonin Raskausjärkytys!
ja jostain ihmeensyystä jemmasin sen epähuomiossani vintille (siis anteeksi mitä?! Oikein älynväläys taas..) ja koska sieltä on valot palaneet, en ole saanut aikaiseksi kömmittyä sitä sieltä. Jos sitä tänään uskaltaisi..




”En saa yhdeksään kuukauteen ryypätä, polttaa enkä syödä kaikenmaailman kaloja, joita en edes tunne, ja kohta minusta tulee läski ja joudun käyttämään lappuhaalareita.”

Agata elää nuoren aikuisen parasta aikaa. Hänellä on vauhdikas työpaikka Ruotsin suurimman iltapäivälehden toimittajana, unelmien avopuoliso Teo ja mukava koti Tukholmassa. Lisäksi Agata onnistuu pääsemään jyvälle todellisesta skuupista, kun rikkaan östermalmilaisperheen teini-ikäinen tytär katoaa jäljettömiin. Ylennys uutispäälliköksi on vain käsivarren mitan päässä.

Kunnes Agata huomaa olevansa raskaana.
Mekkojen saumat ratkeilevat, parisuhde natisee liitoksissaan ja synnytysvalmennukseen tulee porttikielto, kun uhmakas nainen ei suostu säyseän odottavan äidin rooliin.
(teksti ja kuva)


Kuitenkin ennen kuin jaksan tästä sängystäni nousta, haluan vielä näyttää muutaman söpöläisen minkä löysin Monkin sivuilta. Kyseiseen liikkeeseen en itse ole aiemmin sen koommin perehtynyt, lähinnä nimen olen kuullut mainittavan useammassakin blogissa. Keskiviikkona sitten kun siskoni muistutti tuon liikkeen saapuvan piakkoin Helsinkiin, niin päätimpä vierailla Monkin sivuilla. Ja voih sitä ensisilmäyksellä rakastumista! Vaatteet itsessään oli suurin osa aika korkealentoista itseni päälle, mutta ne sivut! Mielettömän ihanat kaikessa sekavaisuudessaan. Kannattaa tsekata!


Noista pannoista en ole vielä täysin varma. Onhan ne nyt suloisia ja ihanaa vaihtelua perus rusettipantoihini, mutta silti vielä mietin niitä.. toivottavasti niitä tulee Helsingin liikkeeseen, niin pääsen hypistelemään ihan omin käsini ja pohtimaan kotiutanko, vaiko enkö kotiuta niitä. Jänniä! Pinkit rintsikat on myös yksi kummasteluni kohde. Tilasin h&m'ltä aika samanmoiset, kuukauden päivät niille ensin naureskeltuani. Jotain niissäkin vain oli, mikä loppuenlopuksi alkoi kutkutelemaan ja pakko saada omaan kaappiini. Saa nähdä mitä pidän h&m'n versiosta, josko myöhemmin vielä nappaisin itselleni nämä Monkitkin (: Mustaa hametta saa myös valkoisena ja tuo ryppyleikkaus on mielestäni jotain mahtavaa! Toisaaltaan ihan perushame, arkisempiin asusteisiin ja paitaan yhdisteltynä toimii missä vaan, juhlavammilla helyillä taas hetkessä muokattu bilehame. Monikäyttöisyys on mielestäni tärkeää vaatteessa kuin vaatteessa.

Punainen pallo-neule taas iski samantien. Ihanan tyttömäinen ja farkkuihin yhdistetynä sopivan näyttävä "perusvaate". Neuleen kanssa yhdistelemäni valkoinen hame on myös söpön tyttömäinen ja voin vain kuvitella kuinka pieni tuulenvire ottaa sen helmaan hipsutellessani kesäistä töölönlahden rantaa jäätelön ja tuoreiden mansikoiden kera. Oih kesä, tuu jo!

Nyt vaan peukut pystyyn että nämä kaikki löytysivät Helsingin Monkista. Kuitenkin sen verran epäilevän olen nettitilausten suhteen (enkä sitäpaitsi edes löytäny tuolta sivuilta koko mahdollisuutta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti