tiistai 27. huhtikuuta 2010

Telttailua oman hupparin sisällä

Tämä ilta on mennyt ennakkotehtäviä panikoidessa ja äsken, kaiken valmiiksi saaneena tajusin, että olisihan minulla sittenkin ollut vielä yksi päivä aikaa.. no, semmosta sattuu. Viikonpäästä keskiviikkona olisi tarkotus hurautella Kuopioon pääsykokeisiin ja sitten jännätäänkin kesäkuun puoleenväliin pääseekö tämä tyttö kouluun vai eikö pääse (:


Jos eilisen vaatetus ei mennyt ihan putkeen, niin ei hätää; Lauantain asustani tykkäsin tuplasti eilisenkin edestä(: Viikonloppuni vietin siis partioleirillä keskellä helsinkiä ja päivä meni lähinnä valokuvaten ympäri keskustaa. Asu-kuvat ovat aika tosihuonolaatuisia, johtuen siitä että kuvienotto hetkellä säädöt oli päin mäntyjä ja jälkeenpäin kirkastettuina tulos nyt näköjään on mitä on.


Jalkaan pääsivät Risto-Matti Ratian Grafico-saappaat, tosin kovin hyvää kumisaappaan virkaa ne eivät tällä hetkellä toimita, nimittäin toisen kengän takasauma on repeillyt liitoksistaan ja muualtakin löytyy pieniä reikäsiä.. ilmoitin asiasta Ratialle jo viime elokuussa kun asian huomasin ja lupasivat viedä sen eteenpäin tuotteiden valmistajalle, josta ei kuitenkaan ikinä mitään kuulunut. Tänään sitten taas muistin asian ja soitin suoraan valmistajalle, josta luvattiin käsitellä asia mahdollisimman pian. toivotaan nyt parasta, että kerkeän vielä kevätsateisiin uusilla saapikkailla!

kiireisiä ja ilmeisen kireitä business-puheluita..

Hupparin ostin joulun jälkeisistä alennusmyynneistä, Kampin Jack&Jonesista, hintaa taisi tälle miesten xxl'lle tulla kymppi, jos sitäkään. Tähän asti olen pitänyt sitä vain kotipaitana, mutta lauantain vaihtelevan ja hieman kolean sään takia tuntui hvyinkin luontevalta yhdistää se revittyihin farkkulekkareihin ja kumppareihin (:


kiva että nää ilmeetkin menevät aina näin hyvin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti