sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

"en ole enää lapsi vaikken kovin vanhakaan"

Lähdin pääsiäistä karkuun äidin luo (niinkin kauas kuin Espooseen..) Viimeviikkoina olen potenut jonkin sortin mökkihöpertymistä ja pelkoa päällekaatuvista seinistä kun iltaisin on ollut yllättävän vähän mitään tekemistä. Niinpä tämmöinen miniloma jossain aivan muualla (mutta silti sopivan lähellä:) tekee varmasti hyvää!
Perjantai sujui mahdollisimman rennosti leggareissa, tunikamekkomikäliesysteemissä ja neulepaidassa.

Paidan ostin erittäin äkki-ostoksena Forumin h&m:stä helmikuun lopulla, kun goomille lähtiessä olin unohtanut ottaa minkään sortin pitkähihaisia mukaan.. oikein loisto-pakkaaja ja varustautuja!


Mekon tilasin alkuvuodesta myös hennesiltä, hintaa taisi olla 9,90e. Mekossa on irroitettavat nirunaru-olkaimet, jotka tuovat hippasen verran muunneltavuutta. Harmaasta väristä pidän myös, koska silloin pystyy halutessaan leikkiä asusteilla ja muilla pienillä väri-yksityiskohdilla ilman että näyttää kävelevältä sateenkaarelta (sirkuksesta karanneelta pelleltä..)

Huivi taas on GinaTricotista viime syksyltä. Niinkuin kuvasta näkyy, kokoa sillä on ihan riittämiin ja lämpöäkin se osaa pitää. Rakkaushuivi etten sanoisi!

Kuvista kiitos (taas kerran) pikkusiskolle. Luksusta olisi jos päivittäin olisi oma kuvaaja käytettävissä. Tähän voisi melkein tottua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti