tiistai 26. tammikuuta 2010

Linnuista postimerkkeihin

Sain vihdoin ja viimein viimeviikon kuvat siirrettyä kamerasta koneelle ja ehdottomaksi lemppariksi nousi alla oleva asu-yhdistelmä, joka oli päälläni viime keskiviikkona. (olimme Fazerin mainos-kuvauksissa, taustayleisönä. Pahoin pelkään näkeväni itseni kevään aikana kerran jos toisenkin sub-tv'llä, sen verran näkyville paikoille meidät istuttettiin..)



Pipo ja hame on h&m'stä, jälkimmäinen tosin jo muutaman vuoden vanha. Toppi (tai pikemminkin mekko, jonka olen vain pukenut hameen alle), on Gina Tricotista, samoten vyö ja neule. Korun sain iso-siskolta joululahjaksi, ja ihastuin siihen samantien. Tuon ihanuuden sisko oli löytänyt Vanhan joulumyyjäisistä. Korun suunnittelija, Kati-Riina oli itselleni ennestään vieras nimi, mutta uskon vakaasti, ettei postimerkkikoru jää ainoaksi aarteekseni häneltä. (googlaamalla löysin tiedon, että Kati-Riina on mm. vuoden 2007 "Nuori suunnittelija"-palkinnon saanut. Eikä turhaan!)


Muita Kati-Riinan koruja löytyy täältä.

Eilen innostuin ensimmäistä kertaa ikinä tilaamaan Hennesin nettisivuilta yhtä jos toista, tilauksista tulossa yhteenveto-kollaasi piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti