lauantai 24. huhtikuuta 2010

Aurinko armas, kippuravarvas

Heeei elossa ollaan! Tämä viikko on ollut yhtä juoksemista omien töiden, työharjottelun, vapaa-ajan ja kavereiden välillä, että huhhuh. Oikeastaan olen hyvinkin ylpeä itsestäni, jos vielä sunnuntai-iltanakin olen hengissä, nimittäin viikonloppu menee aika partio-painotteisesti, valokuvatessa ympäri Helsingin keskustaa.. Nyt parhaillaan on meneillä Partio-viikko ja koska tänävuonna, 2010, tulee 100vuotta täyteen suomalaista partiontia, on tietysti myös suuri juhlavuosi. Näin pienestä asti partio-huivi kaulassa killuneena uskallan nyt melkein 21-vuotiaana myöntää, että ei se ole enää harrastus, se on elämäntapa. Ollut jo jonkun aikaa. Myös graafisen suunnittelun opintojeni työharjoittelu liittyy tähän samaiseen harrastukseen, siitä lisää myöhemmin (ehkä, saa nähdä ;)

Siinäpä siis pikaisesti kuulumiseni ja syyni hiljaiselolle, ehkä tämä tästä.. Toisaalta olen koko alkukevään vetänyt niin rennosti kuin mahdollista, että ehkä se on syytäkin ottaa nyt taas vähän hommia työn alle.

Alla oleva kuva on ehkä viime kuulta, en tarkalleen muista, mutta löysin sen selatesani koneeni kuvatiedostoja ja muistin, että tämä piti jo aikaisemmin näyttää, mutta unohtuipa tietysti sekin.

Mutta tässäpä olisi reseptini kevätsateiden piristämiseen ja auringon esiin houkutteluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti