keskiviikko 29. syyskuuta 2010

pää kolmantena jalkana


Voin kertoa, että pääni on aivan tyhjä. Tai no, oikeastaan se on täynnä räkää (terkut vaan sängynpohjalta!) mutta tyhjä ajatuksista. Huomenna pitäisi jaksaa koulua aamu kahdeksasta aina iltapäivä neljään, kuudelta pitäisi olla aleksanterinkadun Lindexissä Pink collection-malliston avajaisissa (kyllä, olin 300:n nopeimman joukossa ja voitin lipun täältä.)

Lindexistä tulisikin aika pian kiiruhtaa suoraan kaapelitehtaalle Voicen muotiviikoille ja voitte vain arvata, kuinka innoissani tällähetkellä olen! Enää yksi yö ja näen piitkästä aikaa Antti Tuiskun! Kyllä, sitä odotan huomiselta eniten :D En todellakaan kuvailisi itseäni miksikään true-fanitytöksi, mutta sen vain sanon, että tuon herran live-esityksistä tykkään ihan mielettömästi. Antti ei yritä mitään, hän on omalla rempseällä tavallaan lavalla ja samalla kuitenkin jalat maassa. Suloinen, etten sanoisi!

Pientä päänvaivaa huominen kyllä aiheuttaa. Nimittäin en kerkeä koulun ja iltarientojeni välissä oikeastaan kotiinkaan, mutta silti pitäisi osata pukeutua niin, että asu kestää koko päivän, ei ole liikaa kouluun muttei liian vähän taas iltaa varten. Ja kyllä, Lindexiä ja muotiviikkoja varten haluan pukeutua, kerrankin kun on mahdollisuus vähän ylipukeutuakin! Suunnitelmissa oli, että laittaisin jotain mahdollisimman simppeliä ja rentoa pienillä einiinarkisilla yksityiskohdilla, unohtamatta tietenkään kunnolla punattuja huulia. Onneksi on vielä tämä päivä aikaa pohtia, katsotaan jos palaan perjantaina kuvien kera kertomaan fiiliksistäni näistä ihka ensimmäisistä, oikeista kissanristiäisistäni (;

Mutta jos tästä kaikesta selviän kunnialla, lupaan olal ylpeä itsestäni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti