keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Yks myssy ja sen tosi söpö kaveri

Noniin, olisikohan sitten aika palata kollaaseista yksittäisiin kuviin? Joo.

Ostin viimetalvena h&m:ltä universumin suloisimman myssyn (joka löytyy alkuperäismuodossaan mm. ensimmäisestä postauksestani, krhm) harmaan, pitsisen ja lämpimän. Siis tosi söpön! Tuli kevät ja kesä. Itkien luovuin piposesta lämpöhalvauksen pelossa. Onneksi vihdoin tuli myös syksy ja sain kaivaa pipon esiin. Katselin myssyistä hetken ja pikkuhiljaa lakoi tuntua, että siitä puuttuu jotain. Olihan se todella suloinen juu, hopeisella silkkinauhalla ja kaikkea, mutta se oli hieman väritön. Otin avukseni monikäyttäisen kukkapinni/-rintaneula systeemin ja tadaa:


Myssyliini on kuin uusi! Hento puuterin värinen kukka sopii harmaaseen mummo-pipooni kuin nappi otsaan ja Nippe on taas tyytyväinen (:


Kaukaa katsottuna kukkanen näyttää ehkä hieman liian isolta kokonaiskuvaan, mutta mielestäni se tuo ihanaa kontrastia. Hempeä ja niin kevyen oloinen, mutta silti vetää pipoa maata kohti kuin mitkäkin 100-vuotiaan mummon riipputissit!
Kaulahuivia ja villatakkia voisi tietysti myös vaihdella, mutta kun ne on niin lämpöiset. Elokuun alusta ostin pinkki-valko raidallisen kaulahuivin, jonka kuitenkin hukattuani jouduin ottamaan taas ginatricotista ostamani luotto-huivin kaulaan.  Viimetalvena kaulani ykköslämmittäjä oli ruskea megapitkä neuloshuivi h&m:ltä, mutta yksi aamu sitä kaivatessani huomasin sen kulahtaneen ihan kasaan, leveys ja muhkeus on tipotiessään ja tilalla vain ylipitkä ruikula..  Ehdin tehdä jo äsikällekin tilauksen muhkeasta neuloshuivista, mielellään, ylläri-ylläri, pitsiä jäljittelevä, valkoinen tai ruskea, mutta vastaukseksi äiti vain valitteli neulomis-innostuksensa katoamista. Mitä, meidänkö äiti muka, joka vielä vuosi sitten neuloi ainakin kymmenet villasukat, parit kaulahuivit ja lapasetkin yhteen päivään? ehen usko, ei sellainen voi noin vain kadottaa innostustaan. Eihän se nyt käy päinsä!
Äiti, takasin puikkoihin, mä pyydän! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti