perjantai 1. lokakuuta 2010

Peili olisi kiva

Aina ei tosiaan mene asuvalinnat ihan putkeen, niinkuin olen tainnut aiemminkin mainita. Useimmiten pidän vaatteistani, mutta välillä sitä huomaa vasta kameran näytön kautta, että olisi ehkä sittenkin voinut valita toisin. Niin kävi eilenkin.


Näin jälkeenpäin katsottuna mieleen tulee lähinnä jokin kauhu-piirretty, nightmare before christmas tai muu vastaava. kasaan kursittu, kalpea ja kaikkia mahdollisia materiaaleja. aivan liikaa ihan kaikkea. No, aina ei voi voittaa.

Joopa, Antti oli ihana! Se onkin ainoa hehkutus eilisestä. Jotenkin ei vain napannut, muotiviikot oli aika pikaisesti katsastettu, kamalan paljon ihmisiä, liian vähän tekemistä ja ärsyttävä puolflunssa. Kivahan se oli käydä kattelemassa, mutta tänään ei jaksanut enää raahautua vaikka olisinkin saanut liput ystävältäni (ja Cheek ois pikkasen houkutellutkin :P)

2 kommenttia:

  1. Hehheh, aina ei tosiaan voi voittaa, ja kuule, et ole ainoa joka floppaa joskus (:

    ps. ihanat leggarit/housut/mitkälie :----D



    turkoosiomena.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. kiitos! (: Nuo valkoset on tuommoset pitsilegginssit, joiden alla sitten on mustat sukkikset. Ilman sukkiksia saattais olla jo vähän liian viileä hilpasta menemään noilla pitsipöksyillä :D

    VastaaPoista