keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Vesa ei tajuu.

Käväisin tänään taas äidin luona ennen partiota ja pikkusiskoni kiikuttikin nenälleni samantien kaveriltaan lainaamasa nörtti-rillit. Ihastuin noihin sankoihin niin, että olihan ne pakko ikuistaa kumppareiden ja lettieni kanssa. syksykuvia, por favor!





Niinkuin lasten kai joskus kuuluukin, leikin tänään äitini huulipunilla (sori äiskä!). Vasta kokeilujeni jälkeen bongasin syyskuun trendistä Voisilmä-peliä Blogin Eevan  kolumnin huulipunan käytön opettelusta ja voin sanoa, että allekirjoitan tektsin täysin! Klassinen kirkkaan punainen piristää asua jos asua ja saa yleisilmeestä ihanan vanhahtavan, mutta samalla raikkaan ja tyttömäisen söpön. Jos ei muuten, niin ainakin yhdistettynä nörtti-rilleihin ja mummo-pipoon (;


Tämä kaikinpuolin tärähtynyt kuva oli aivan pakko lisätä, jotenkin tunnelma ja ilme ja kaikki oli tässä niin kohdallaan, etten vain yksinkertaisesti voinut pimittää tätä itselläni! (:


Enää kaksi vaivaista päivää työharjoittelua, perjantaita odotan enemmän kuin innolla! Reilu kuukauden olen sormet syyhyten odottanut tulevaa perjantaita, sain nimittäin lemppareimmalta (ja samalla myös ainokaiselta;) iso-siskoltani synttärilahjaksi lipun 'kumman kaa ja mukana myös Vesa'- teatterinäytökseen. Valinta ei olisi voinut olla osuvampi, olenhan nähnyt kyseisen tv-sarjan varmaan jokaikisen jakson alusta loppuun ja suurinosa Annen ja Ellun lentävistä lauseistakin kuuluu enemmän tai vähemmän vakkari-lainauslause kokoelmaani. Katsotaan jos saan perjantain jälkeen jonkunnäkösiä fiiliksiä kirjattua ylös. Kuulemani perusteella kyseinen esitys on todella hyvä, ja sekös jos mikä nostaa innostustani entistä korkeammalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti