perjantai 24. syyskuuta 2010

vapaapäivien helmiä



Pakko oli vielä palata, kun onnistuin loihtimaan niin suloisen meikin ja asun iltaa varten, etten millää malttanut olla tulematta näyttää niitä ihan tuoreeltaan(:


Rakastan näitä vapaapäiviä, jolloin on aikaa elää vain oitseään varten, käydä rauhassa suihkussa, levitellä kaiken maailman rasvoja, syödä suklaata aamupalaksi ja kokeilla vaikka joka ikistä omistamaansa kolttua. Varsinkin kun tietää, että on uurastanut oikein kunnolla, ei nautinto voisi tästä enää parantua.


Asun lähtökohta oli, että halusin jotain mahdollisimman neutraalia, mutta silti suloisen tyttömäistä. Ainut mikä jäi uupumaan, on kirkkaan punaiset huulet, koska en omista vielä oikeaa sävyä. Uskon, että oikein dramaattisen punainen suu toisi olemukseeni ripauksen tarvittavaa sähköisyyttä. Ettei liian hempeäksi mene (;


Tuli muuten näistä kuvista taas mieleen, että oikeastaan olen erittäin tyytyväinen kasvonpiirteisiini. Mielestäni kauniita naisia on harvassa ja olen ihan tyytyväinen etten siihen kategoriaan mene, mutta uskaltaisin näinkin omahyväisenä väittää, että oikein meikattuna kasvoni näyttävät suloisen tyttömäiseltä, ehkä jopa hivenen viattomaa naapurintyttöä muistuttaen(; Sehän kelpaa, nimittäin yhdistettynä einiinhempeään luonteeseeni saadaan oikein sopiva pakkaus. Tänään jos koskaan olen niin tyytyväinen itseeni, etten usko juuri minkään pystyvän tätä fiilistä pilaamaan. Ja hyvä niin! Ihanan tyttömäistä perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos! tykkään itse kanssa, varsinkin näiden vaaleiden hiusten kanssa toimii mielestäni kivasti (:

    VastaaPoista