perjantai 3. syyskuuta 2010

Ne kuusi vaatetta..

Niin, me kaikkihan tiedämme sen Uuden mustan haasteen, mikä on villinnyt muotibloggarit ja tavan tallaajatkin ihan täysin. On lehtijuttuja, blogit täynnä, radiohaastatteluita ja ylen aamu-tv'ssäkin haastateltiin aiheen tiimoilta uuden mustan toimittajaa kahta bloggaria. Itse mietin haastetta hetken ja päädyin ratkaisuun, ettei se ole minua varten. Sen verran mukavuuden ja vaihtelun haluinen olen, etten yksinkertaisesti uskalla lähteä mukaan.


Heikko tai ei, mutta uskon että tällä hetkellä kuukausi vain kuudella ennallavalitulla vaatteella saattaisi vaikuttaa minuun hyvinkin hajottavasti. Olen niin fiilis-peräinen ihminen, etten uskalla aina sopia edes tapaamisia kovin pitkän ajan päähän, koska en voi vielä tietää millä fiiliksellä silloin olen. Aloin kuitenkin pohtimaan haastetta ja sen tarkoitusperiä. Mietin omaa suhdettani vaatteisiin ja vaatekaappiini. Tulin siihen tulokseen, että voisin varmasti pärjätä hienosti pienemmälläkin vaatevarastolla, sen takia kuuden vaatteen valitseminen tuntuukin niin ylivoimaiselta. Tilanne on kuitenkin nyt se, että ne vaatteet ovat olemassa, asuvat kaapissani ja suurin osa niistä on minun itseni ostamia. Silti sitä usein sortuu siihen tavalliseen "arggh miks ton kaapin pitää olla noin täynnä vaatteita, sehän hajoo kohta saranoistaankin eikä sieltä löydä mitään!!" Mutta enpä sorru enää. Sen sijaan että valitsisin monista kymmenistä hameista ja mekoistani vain muutaman kuukauden ajaksi, annan itselleni oman haasteen;

Nauti siitä mitä omistat
Yritän pitää tämän ajatuksen yksinkertaisena. Sama syyskuu, minkä muut viettävät kuudella vaatteella, pyrin itse käyttämään koko vaatekaappini sisältöä. Kuun lopussa teen inventaarion, kasaan ne vaatteet jotka ei syystä tai toisesta ole päälleni eksynyt ja laitan kiertoon. Kuukauteen kuuluu myös, etten osta yhtään uutta vaatetta, ennen kuin olen kartoittanut jo olemassaolevien vaatteideni käytön. Saas nähdä miten käy!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hitosti kivemmalta syyskuulta kuin tämä kärvistely.:)

    VastaaPoista