torstai 8. heinäkuuta 2010

saippuakauppias


Vierailin maanantaina taas lemppari saippuakaupassani, Lushissa. Tällä kertaa mukaan tarttui shampoo-pala ja hoitoaine, koska hiukseni tarvivat jotain kostetuttavaa, mitä aiemmin käyttämäni Tigin Bedhead superstar - shampoo ei valitettavasti pystynyt antamaan. Lushin tuotteisiin päädyin, koska ne ovat säilöntäaineettomia ja muutenkin luonnonmukaisesti kehiteltyjä.


Shampooksi valikoitui siis kiinteä shampoo-pala The Blond, hintaa oli sadalla grammalla 8,30e. Tuoteselostuksen mukaan palan pitäisi korostaa vaaleita suortuvia ja antaa hiuksille ilmavuutta. Vaikka olen käyttänyt tätä vasta kolme pesua, voin sanoa, että toimii. Jo ensimmäisen pesun jälkeen huomasin hiusten värini muuttuneen aavistuksen luonnollisemmaksi värjäyksen jälkeisestä keltaisuudesta ja ilmavuuttakin on tullut.


The Blond'in rinnalle myyjä suositteli veganese-hoitoainetta, jonka sisältämä sitruuna antaa kiiltoa ja korostusta, merilevä taas antaa pehmeyttä ja eteeriset öljyt huolehtivat päänahasta. Molemmat tuoksuvat aluksi hyvin vahvoilta, mutta pesun jälkeen hiusten kuivattua tuoksu muuttuu hyvin miedoksi, melkein huomaamattomaksi. Uskaltaisin väittää, että tässä on oman kesäni pelastajat. Tietysti lyhyen koeajan jälkeen ei voi antaa täysin virheetöntä arviota, mutta nämä vakuuttivat itseni jo niin täydellisesti, että koin olevani valmis myös esittelemänä ne. Niin ja lisäpointsit vielä Lushin ihanille myyjille! Kauppaan on aina yhtäihana mennä, kun myyjät huolehtivat jokaisesta asiakkaastaan yhtä hyvin ja kohtelevat näitä kuin kukkia kämmenellä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti