perjantai 9. heinäkuuta 2010

Intiaanikesä

oih, terkut partsilta! Tää kuumuus on jotain hulluinta ikinä, mutta onneksi kaiuttimista soi gagan Alejandro ja lasissa on tuoretta mansikkapirtelöä (: Päivällä käytiin tsekkailemassa Shrek 4:nen, ja vaikken ole aiempia osia kokonaisina nähnytkään, niin pakko myöntää että olihan tämä katseltavan arvoinen tapaus.

Shrekin kunniaksi uskaltauduin ekaa kertaa julkisesti pitämään kanarianlintu-mekkoani, oli kyllä ihanan vapauttavaa näillä helteillä hipsiä kaupungilla ilman rintsikoita! Minä kun en satu omistamaan oikean mallisia liivejä tuohon mekkoon, niin laitoin sitten kesän kunniaksi menemään täysin ilman :D

Päähäni löysin ihanan inkkarikesä-pannan hennesiltä, 1,95e taisi olla hintaa tuolla mokkanahkaisella lettinarulla.  Rakastan kesäkotini ympäristöä, juna-aseman alikulku-tunneli on täynnä kivoja seinämaalauksia (=ei mitään nopeesti tuherrettuja tussijuttuja, vaan oikeesti aikaa vaativia kuvia) ja tosiaan alle 10minuutin pyörämatkan päässä kiemurtelee keravanjoki ja ihanat vanhat joenvarsi-rakennukset. Toivon että saan vielä jokukerta armaan hovikuvaajani, kesäsiskon, houkuteltua mukaan pyöräretkelle, jotta saan ikuistettua itseni niiden tiilihökkeleiden seassa.

2 kommenttia:

  1. missä tollasia kivoja grafitteja on? ;) ihana mekko

    VastaaPoista
  2. Eräältä juna-asemalta välillä Helsinki - Hyvinkää, siitä vaan kotiseutumatkailemaan ja etsimään kyseistä alikulkutunnelia jos haluaa livenä nähdä (:

    VastaaPoista