keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Rapu etelänmereltä

Aurinko. Asia, jota en vieläkään osaa varoa.  Oikeastaan jos ihan totta puhutaan, niin olen äärettömän kyllästynyt aurinkovoiteilla läträämiseen. Pienestä asti olen joka kesä palanut suomen auringossa vähintään kerran, niin pahasti ettei vaatteitakaan pysty pitämään päällä ilman kipua. Niin kävi myös tänäkesänä. Poltin käteni viikonloppuna seilatessani saimaalla puolisentoista tuntia, ja nyt hohtaa molemmat käsivarret niin kauniin ravunpunaisina, ettei kehtaa pitää esillä ollenkaan.


Onneksi alennusmyynneistä löytyi pelastus tähänkin ongelmaan! Hennesistä kävin tänään pokkaamassa valkosen pitkähihaisen, hintaa taisi olla ruhtinaalliset 5e. lapuska sanoo olevan 100%:sta luomupuuvillaa ja pakko myöntää, että tämä on kuin omiaan tuonne paahteeseen. Vilpoinen, mutta peittää olkapäät ja palaneet käsivarret täydellisesti. Olisi toki kiva joskus ruskettuakin..


Pituutta paitulissa on melkein polviin asti, eli halutessaan voi käyttää jopa ilman sortsejakin, mutta itse puin ihan vain käytännöllisyyden vuoksi nuo microt kaveriksi, kun ulkoilun funktio oli todellisuudessa leikkimistä 4vuotiaan velipuolen kanssa, siis jotain ihan muuta kuin kameralle poseeraamista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti