torstai 22. heinäkuuta 2010

Pmmp'tä puutarhasta

Kesä, Kaisaniemi, kaverit, Pmmp, P!nk. Siinä kiteytettynä eilisilta. Saitoja kun olemme, emme millään viitsineet maksaa itseämme kipeäksi keikan takia, vaan luotimme siihen että ulkopuoleltakin kuulee ihan tarpeeksi hyvin. ja onneksi luotimmekin! Aluksi jäätiin kaverin kanssa vain tien varteen, josta olikin niin hulppeat näkymät ettei mitään rajaa:


Salaisuutemme oli aika ovela; Kaverini on yli 2metriä pitkä, joten hänen ei tarvinnut muutak uin seistä aidan vieressä ja näki suoraan lavalle. Itse kun olen juuri ja juuri yli 160cm, niin päädyin sitten ihan istumapaikoille;


Valitettavasti tätä kuvaa varten ei ollut kovin paljoa aikaa miettiä miten päin istuisi tai onko hame siveellisesti, nimittäin ilkeät järkkäri-sedät tulivat valittamaan että on laitonta katsella keikkaa ulkopuolelta -.-

Lähdimme sitten kävelemään eteenpäin ja päädyimme kasvitieteelliseen puutarhaan, josta löysimme niin täydellisen ruohoalueen, ettei mitään rajaa! Screeneiltä näki suoraan (pidemmät tyypit myös suoraan lavalle..) musiikki kuului juuri oikealla vahvuudella ja mikä parasta; ei tungeskelevia teinejä missään!


Valitettavasti Puutarhakin suljettiin juuri kun P!nk aloitti keikkansa, mutta onneksi sentään Pmmp nähtiin ja kuultiin näiltä loistosijoilta (:

Pitsileggarit saattoi olla vielä eilisillekin helteille liikaa, mutta kokonaisuudessan asu oli jotain niin kiva että lentelin koko päivän pilvissä nuo tyttötyttö-vaatteet päälläni. Ihanan romanttista! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti