perjantai 23. heinäkuuta 2010

Pinnallista?

Huomenna olisi lähtö kaksiviikkoiselle partioleirille, suomen kuudennelle suurleirille, Kilkkeelle. Tämmönen tavaraprinsessa kun olen, oli aivan pakko hankkia vielä ennen leiriä uudet "partio-sandaalit", aikasempani kun ovat jo aika.. ryytyneessä kunnossa. Intersportista löysinkin ihan kivat Mc Kinleyn yksilöt, alennusten jälkeen 20e. Ne kuitenkin unohtuivat mielestäni heti, kun näin Niken ei-niin-tavalliset urheilusandaalit.


En tiedä meneekö pukeutumisintoni ja hyvältä näyttämisen haluni yli, kun metsässäkin on käytettävä asuihin mätsääviä kenkiä, mutta kyllä, ostin partiota varten Gladiaattorit. Hintaa näillä taisi alunperin olla 90e, mutta 50% alennuksilla maksoin vain 45e, ei paha! Kuitenkin sen verran monikäyttöiset popot kyseessä, kun näillä jopa kehtaa liikkua kaupungillakin näyttämättä kesämökiltä karanneeltä juntilta ;D

Jos minusta ei leirin aikana mitään kuulu (mikä on hyvin mahdollista) niin palaillaan viimeistään Elokuun alun jälkeen linjoille. Luultavasti siis seuraavan kerran kun olen jo 21, synttärit kun häämöttää tasan 14pvän päässä!

(kuvassa ylemmät sandaalit ovat siis jo aikansa palvelleet Merrelin partiosandaalini, alempana upouudet Niken urheilu-gladsut:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti