tiistai 2. maaliskuuta 2010

Tytöt saa..

Tiettyinä hetkinä rakastan ylikaiken sitä, että olen tyttö. Vaikka päällisinpuolin kannatankin tasa-arvoa, barbeilla leikkiviä poikia, rallia ajavia tyttöjä ja tykkään rikkoa rajoja, niin silti huomaan usein perustelevani itselleni tiettyjä toimintoja fraasilla "saan tehdä/ostaa/tuntea näin, koska olen tyttö." Tätä Fraasia käytän vaihtelevalla menestyksellä, epäsäännöllisen säännöllisesti. Viimeksi käytin tätä perustelua muutama viikko sitten, päädyttyäni puoliterveenä maailman suloisimpaan liikkeeseen.
Lempisaippuakaupastani voi siis lukea tarkemmin täältä.

Ja mitä sieltä sitten tarttui mukaani?



Yhteinen taipaleemme alkoi tosiaan, kun astelin väsyneenä ja hyvin ryytyneenä kauppaan. Hetken katselin ympärilleni, kunnes antauduin uuteen lempparilauseeseeni; "voinko auttaa jotenkin?". Kerroin Myyjälle, etten tiedä mitä etsin, mutta ajattelin hemmotella itseäni stressin ja flunssan vuoksi. Samantien hän sai minut vakuuttumaan jalkakylvyn rentouttavuudesta ja sain kouraani kylpypallon, joka oli kuulema omiaan rasittuneille jaloille. Kuitenkaan ei voi jättää asioita puolitiehen, niimpä piti saada vielä asiaan kuuluva rasva, kylvyn pehmittämille jaloille. Ja siinä vaiheessa astui peliin Fair trade foot lotion.



Myyjän avatessa tuon pienen ja viattomalta näyttävän rasian, en voinut olla ihastumatta. Pinkkiä, piparminttua, oih! (Ylläoleva kuva ei nyt jostain syystä ole kovin edustuskelpoinen, rasva ei todellisuudessa ole läheskään noin lilaan taittava, vaan puhtaan pinkki.. uskokaa pois!)
Tämän tuotteen tuoksu ei ole mitään sinnepäin, vaan erittäin voimakasta ja juurikin piparminttuista. Eräs kaverini tosin kuvaili tuoksua lähinnä hammastahnamaiseksi, mutta ei välitetä siitä. Rasva on hyvin täyteläistä ja uskonkin tuon 100gramman minipurkin riittävän vielä pitkään.

Jalkojen lisäksi löysin rasvalle ihan uudenkin käyttötarkoituksen. Saattaa kuulostaa oudolta ja varsinkin tuon vahvan tuoksun takia vaati hieman totuttelua, mutta kyllä, käytin uutta rakkauttani myös kasvorasvana. Syy tähän on yksinkertainen; Vietin viimeviikon kokonaisuudessaan ulkona, partioleirillä. -20c pakkaset, jatkuva tuuli ja lumipyryt teki tehtävänsä, kotiin tullessani kasvojeni iholla olisi voinut vaikka raastaa juustoa, niin kuivunut korppu se oli! Niinpä laskin 1+1, muistin uuden jalkarasvani tehokkuuden ja volá! kahden päivän tehorasvaus ja kasvoni näyttävät jo melkein siedettäviltä! En usko minkään normaalin kasvorasvan pystyvän samaan, ainakaan omien kokemusteni perusteella.

(Tuota jumalaista rakkauden kohdettani voi ostaa myös Lushin verkkokaupasta, täältä)

Nyt valmistaudun tulevaan työiltaan ja heitän ajatukseni täysin "ystäväni Henryn" vietäviksi. Tuo jo muutamanvuoden vanha kotimainen draama iski silmiini Filmtownin hyllyllä jo Lauantaina, ja päätinkin samantien vuokrata 7 elokuvaa viikoksi (Hintaa tälle tuli vain 9e, kiitos filmtownin VIPpiyteni). Tummien perhosten kodin katsoin (jo toistamiseen) heti lauantaina, vielä Henryn jälkeen olisi suomi-maratoonista jäljellä koti-ikävä, Maata Meren alla, Lamour di Márja, Kolmistaan ja Risto Räppääjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti