keskiviikko 3. marraskuuta 2010

R.I.P ja muit hyvii lyhenteit

On ollut yksi asia, josta minun on pitänyt kertoa jo kuukausia. Jostain syystä asia on jäänyt täällä mainitsematta, mutta kun nyt tällä hetkellä on aika tapetilla tuo talvikenkien metsästys, niin pakkohan se oli vielä palata kertomaan millaista perua elokuussa esittelemäni unelma-kenkä ostos oikein olikaan..


Nimittäin ne maailman suloisimmat tennarini, jotka ostin DinSkon alennuksista. Niinhän siinä kävi kuin uumoilinkin, eivät tainneet popot kestää edes kahta viikkoa. Palautin ne kauppaan ja pyysin rahat pois, kokemuksesta en viitsinyt tuhlata enää aikaani ottamalla tilalle uuden parin; tuskinpa ne yhtään sen kestävämmät olisivat ollut. Tämä ikuinen ongelma tuottaa kuitenkin joka kerta päänvaivaa, kun pitäisi uudet popot ostaa. Nimittäin useimmiten juuri se täydellinen pari, parhaiten jalkaan sopiva ja kivoimmilta näyttävät löytyy mistäpä muualtakaan kuin DinSkosta. Muta kun ei aina tekisi mieli huonoon investoida! Nyt jotain apuja, pliis.


(Myönnän, otsikon kähvelsin ilkeästi Asteen Nuorallatanssijasta.)

2 kommenttia:

  1. Oon niin kokenut tän saman! Sama tapahtuu useasti myös Spirit Storen kengille... Itse ostin syys-/talvikengät just Dinskosta ja kuukauden käytön jälkeen on ihan räyskät. Ottaa päähän, koska ne maksoivat n. 70€ ja se on ihan liikaa tuotteesta, joka ei kestä käyttöä lainkaan. Enkä kuukauden käytön jälkeen voi niitä palauttaakan, kun ei niissä ole mitään selkeää tuotevirhettä tai repeämää... :(

    VastaaPoista
  2. Iris: Ymmärrän nii-iin hyvin! Tuommoset kiskurihinnat ei-minkään-arvosista tuotteista pistää kyllä suuttuttamaan ihan toden teolla!

    VastaaPoista