perjantai 5. marraskuuta 2010

Alennusmyynti, parasmyynti

Mielessäni on jo hetken pyörinytsopivan tyttömäinen liivi tai lyhythihainen bolero, jonka voisi enjaksamitään-päivinä vain vetäistä perustylsän asun piristäjäksi. Olen kuitenkin tietyissä suhteissa hyvinkin saita maksamaan vaatteistani, joten valioyksilö on jäänyt vielä hankkimatta. Eilen kuitenkin odottaessani ystävääni Sellossa päätin huvinvuoksi käydä katsomassa h&m:n tarjonnan. Ja mikä siellä odottikaan?


No tämä itse suloisuus! Ja hintaakaan ei ollut kuin vaivaiset 5e alennusten jälkeen, eli kauaa ei tarvinnut ostopäätöstä pohtia. Tämä pehmoinen röyhelöhiha on kuin mielikuvieni ilmennös, juuri sellainen mitä olen kaivannut!

Kaveriksi puin niinikään hennesiltä vuosi sitten ostwtun mummopipon (niinkuin eräs kaveripoikani sen taannoin nimesi) sekä eilen vihdoin valmiiksi saamani, itse neulottu kauluri. Lankana käytin Harmaata Novita Crystalia ja koon 10 neulepuikkoja. Aiemmin olen neulonut muistaakseni tasan yhden kaulahuivin, senkin todella paksusta langasta ja suurilla puikoilla, mutta olihan se työn ja tuskan takana saada mitään valmiiksi. Muutenkin tykkään enemmän virkkaamisesta, mutta jostain syystä tuo Crystal ja äidiltä lainaamani jättipuikot houkuttelivat urakkaan uudestaan. Neulomista ei tosin tässä kaulurissa ollut läheskään yhtä paljoa kuin siinä entiselle poikaystävälleni aikoja sitten neulomassani huivissa, nimittäin vaikka leveyttä löytyykin runsaasti, ei pituuden kanssa tarvinut kauaa ahertaa. Mittasin vain sopivan pituuden kaulani ympäriltä, päättelin neuleen ja ompelin päät yhteen. Tadaa, pyörylähuivi oli valmis! Tietysit väljyys oli tässäkin malttia, mitään ihoamyötäilevää kuristuspantaa en kuitenkaan halunnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti