torstai 11. marraskuuta 2010

Onni suosii rohkeaa

Tiedättekö miltä näyttää, kun pitää ihan vähän liian pientä raidallista paitaa? No minäpä näytän:




Jep, tasaiselta pötkylältä, ilman muodon muotoa! :D Jostain syystä en kuvia varten tajunnut vetää paidan helmaa piirun verran alemmas, ja tässä nyt siis lopputulos. No, onneksi se nyt ei maailmaa kaada, muuten kyllä tykkään kovin tämänpäivän asusta. Tai no jos totta puhutaan, niin kuvat napsaistiin jo eilen ja tänään vaihdoin kuvissa näkyvät ruskeat sukkahousut uusiin savun harmaisiin. Ja palelin myös koko koulupäivän ilman villasukkia! Se jos mikä oli uhrautuvaista, ottaen huomioon että tepastelen edelleen niillä Hennesin kahdentoista euron kangaskengillä, kun en ole sopivia talvipopoja vielä löytänyt.


Onneksi pian ei tarvitse enää palella, nimittäin tämä tyttö voitti jos voittikin MouMoun arpoman jumpin'in! Voi että olen innoissani, puolisen vuottahan sitä kerkesin jo kuolaamaankin, mutta ei olisi tullut kyllä kuuloonkaan että oisin saanut tällä opiskelija-budjetillani haalaria itse ostettua. Eli, vaikka itse sanonkin, niin parempaan osotteeseen ei olisi voinut voitto osua (; Maailman lämpösimmät kiitokset vielä kerran Iinalle!

2 kommenttia:

  1. Näillä ilmoilla täytyy ihmetellä, miten ihmeessä joku voi oikeasti mennä ulos shortseissa, kun jo farkut jalassakin paleltaa kokoajan ulkona. Kun talvi on pitemmällä, niin kylmään jotenkin tottuu, ja tällaiset ilmat keväällä tuntuu jo lämpöiseltä. Ei tuollaiset sukkahousut joista iho kuultaa läpi, ole varmaan mitenkään hirveän lämpöiset. Näin miehenä kun tuo sukkahousujen käyttö on loppunut jo ennen kouluun menoa.

    VastaaPoista
  2. Eihän nuo tosiaan kovin lämpöiset ole, mutta itse ainakin pystyn vielä ihan hyvin hiihtelemään sukkahousuissa. Tietysti pakkasen puolelle mentäessä pitää kyllä vaihtaa ihan kokonaan paksuihin sukkiksiin, mutta vielä pärjään ihan hyvin ohuemmilla. Kai ne on vain niitä miesten ja naisten eroja, mihin kukakin tottunut (:

    VastaaPoista