torstai 18. marraskuuta 2010

Luntatalvijouluonihankohtatäälläjee!!

Niinkuin otsikostakin voi päätellä, tänään sekosin. Heräsin aamulla, ihan normaalisti uniltani ja nousin istumaan. Kiitos sen että sänkyni on ikkunan alla, ensimmäinen mitä näin, oli lunta. Lumi oli peittänyt koko maan, kaikkialla vain valkosta ja lisää satoi minkä kerkesi.


Jep, koko junarata oli lumen peitossa ja kaikki näytti niin kauniilta. Ihana aamu!


Myös tiet on niin täynnä lunta, että on syntynyt jo ihan oikeita kävelyuria. Tosin sisäinen lapseni heräsi sen verran, että oli aivan pakko päästä kävelemään umpihangessa ;D Kävin heti aamusesta (iso)siskon kanssa Hakaniemen kauppahallissa hoitamassa asioita sekä ihan vain kiertelemässä joululahja-vinkkien perässä.Sisävaatteilla ei tänään siis (onneksi) ole juurikaan merkitystä, kun loppupäivä kuluu turvallisesti täkin alla ikkunasta lunta ihailessa, mutta onneksi edes ulkovaatteilla pääsi leikkimään:


Punainen takki on äitipuolelta lainattu, pipo h&m:ltä, kauluri itse neulottu ja sukkahousut peräisin Mikkelin prismasta. Ainut mikä ei ihan lumiseen ulkoilmaan enää käy, on nuo kenkäni. Syksyn hätävaraksi Hennesiltä ostetut kangaskengät ei yksinkertaisesti vain pysy kuivina, ylläri sinänsä :D Maanantai olisi vuorossa päiväristeily Viroon kera äiskän ja isosiskon, peukut ja varpaat pystyyn että unelmien talvikengät löytyisi meren takaa, suomesta kun en vain löydä niitä sitten millään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti