keskiviikko 18. elokuuta 2010

With a smile on

Eilen ostin farkut, ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen. Viimeyönä sujautin pussilakanani sisään täkin ja katselin ikkunasta salamointia ja vesisadetta, tänään ostin ensimmäiset varsi-tennarini. Vaikka jo aiemmin julistin syksyn alkaneeksi, niin nyt viimeistään se on totta. Syksy tuli tänä vuonna aiemmin kuin muina vuosina, mutta minä pidän siitä. Kesä tuli niin helteisenä ja kuumana, etten kaipaa sitä enää ollenkaan. Olen täysin valmis villatakkisille syysaamuille, kynttiläilloille vesisateen ropistessa ikkunaan sekä ihanan ajattomille viikonlopuille, jolloin voi vain kävellä ympäri lähimetsiä kellastuneiden lehtien rapistessa jaloissa.


Niin tosiaan, ne syys-kengät. Siniruudulliset varsitennarit DinSkosta vei jo eilen sydämeni, mutta sinnittelin tähän päivään ennen kun päätin käydä ne itselleni kaappaamassa. Alennuksien kanssa popot kevensi lompakkoa vajaan 15e'n verran, eli eipä juuri mitään. sää nyt nähdä kuinka kauan kestävät..


Tänään kävin katsomassa sisko tahtoisin jäädä'n jo toistamiseen, haaveena olisi kirjoittaa siitä joku vähän pidempikin teksti, katsoo nyt kerkeänkö ja saanko aikaiseksi. Pakko kuitenkin myöntää, että se leffa tosiaan kesti myös toisen näkemisen viikon sisään ja siitä avautui hieman uusiakin puolia. Mielestäni on ihanaa nähdä samat asiat moneen kertaan - aina voi katsoa uudelta kantilta tai jos ei huvita, voi nauttia siitä ihanasta tunteesta minkä sai jo ensimmäisellä katselukerralla. Sisälläni taitaa elää pieni teletappi huutaen jatkuvaa "uudestaan, uudestaan!" huutoaan (;


2 kommenttia:

  1. Jos normaalielokuuna olisi +20 tai ylikin niin ei vielä mistään syksystä puhuttais! Kaikki on niin suhteellista. :) Mut syksyn tulo on kiva, ja kyllä se sieltä vielä oikeestikin tulee. Nätit farkut & kengät!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! (: Ja hei, nyt se syksy on kai sitten ihan oikeasti tullut!

    VastaaPoista