keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Pikkuapuja

 Seppälän nettisivuilla on skaba, jonka pääpalkintona komeilee 1000 euron matkalahjakortti sekä oma printtimallisto Seppälään.

Loppuen lopuksi kilpailun voittajallehan tuo on suhteellisen surkea diili, jos miettii kuinka paljon Seppälä kerää voittoa kyseisellä mallistolla ja kuinka paljon itse "suunnittelija" tästä hyötyy. Itseäni kuitenkin hieman arveluttaa kilpailun säännöt, joissa mainitaaan että osallistumalla henkilö luovuttaa kaikki oikeutensa työhön ja Seppälä pidättää oikeuden käyttää kaikkia tehtyjä töitä markkinoinnissaan.  Eli järjellä ajateltuna, ilmaista työvoimaa. Mutta jos kilpailu on kuitenkin suunnattu nuorille ja osallistua sa a kuka vaan, on tämä mielestäni oiva ponnahdusikkuna kenelle tahansa, jolla on vähänkään kykyjä.

Tästä kaikesta kritisoinnista huolimatta tykkäsin ideasta ja päätin osallistua. Alla olevaa, tekemääni moodboardia klikkaamalla pääsee äänestämään työtäni, ja ylläolevasta linkistä pääsee itse osallsitumaan ja stekkailemaan sääntöjä vielä tarkemmin. Mikäli matkafiilis ja rennot vaatteet miellyttää silmääsi, ni käy auttamassa mua ja antamassa ääniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti