sunnuntai 5. joulukuuta 2010

19 yötä


Joko kaupoissa jatkuvasti soivat joulurallatukset ovat alkamassa kyllästyttämään? Joulu lähenee mutta mikään ei oikein nappaisi? Naapurin jouluvalot tuikkivat yötäpäivää niin, ettet juuri saa nukuttua ja oikeestihan jouluun on vielä monta viikkoa! Ei hätää, joulunalus-hössötyksen välttämiseksi voit kokeilla seuraavaa:


- Hanki hevosillakin käytetyt silmälaput, jotka estävät näkemästä sivuille. Kun näet vain suoraan eteesi, voit nauttia valkoisesta lumestasi rauhassa ilman, että joka kadunkulmassa silmänurkan kautta näkökenttään pyrkisi neonvaloissa hohtavat jouluvalot tai kauppojen kulmilla kerjäävät vale-joulupukit.
- Silmälappujen lisäksi ei pidä unohtaa kuulosuojia. Asiaa tietysti parantaa, jos kuulokkeet loistavan ulkopuolisen ääneneristys-ominaisuutensa lisäksi myös soittavat haluamasi musiikkia. Listalle vain kesän lempparihitit ja kaupassa käynti ja julkisilla liikkuminen sujuu kuin siivillä!

- Varustaudu kyynärsauvoilla ja pippurisumutteella, jotta pystyt nopeasti ja kivuttomasti raivaamaan tiesi tuhatpäisten joulu-ostoksia tekevien massojen läpi kohti omaa päämääräsi.

- Mikäli kaikesta yrityksesta huolimatta ylläolevat keinot eivät auttaneet ja kärvistele vielä viikonkin päästä etukäteisjoulun tuskissa, voit aina turvautu seuraavaan:
1. Lukittaudu kotiisi
2. Sulje puhelin, tietokone ja televisio, jottet varmasti, vahingossakaan sorru ylikaupallisen kulutusjuhlan huijaamaksi
3. Älä unohda tukkia postilaatikkoa
4. Peitä ikkunat ja kaikki muutkin mahdolliset ulkomaailmaan viittaavat aukot paksuilla verhoilla. Myös täkit ajavat asiaa.
5. Istu sohvalle omiin ajatuksiisi ja havahdu horroksesta aikaisintaan 8.1.2011 
(6. Jos kuitenkin tykkäät bilettämisestä, kannattaa harkita väliheräämistä 31.12.2010. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti