sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Harras toive

Rakas blogger, voitko laittaa valokuvien lisäys-palvelun taas toimimaan, jotta saisin tehtyä oikeita postauksia ja jatkettua joulukalenteri-proggistani? Kiitos kaunis.

Viikonloppu on tuntunut luksukselta. Niinkuin varmaan olen aiemmin maininnutkin, kesäkotini on jatkunut syys- ja nyt myös talvikotina. Kyseessähän on isäni ja hänen vaimonsa koti, jonne tulin karkuun, kun oman kotini määräaikanen vuokrasopimus loppui enkä ole vielä uutta omaa kotia kerennyt saamaan. Hiton vuokrakotien jonot, murr! No kuitenkin, takaisin asiaan. Isäni, äitipuoleni sekä sisaruspuoleni lähtivät viikonlopuksi Savonlinnaan ja olen saanut koko piitkän viikonlopun olla vain yksinäni. Eilen en liikkunut kotoa mihinkään enkä nähnyt ketään (ellei roskien vientiä lasketa.) Tänään taas kävi kaveri kahvilla, muuten olen ollut vain kotona (paitsi vienyt taas roskia.)

Innostuin koluamaan tavarasäilöni parvekkeelta ja olen ylpeä siitä, kuinka paljon sainkaan heitettyä turhia ja täyin käyttökelvottomia vaatteita pois. Siirsin myös vaatekaapeistani parvekesäilöön yksilöitä, joita en tällä hetkellä käytä ollenkaan. Saa nähdä, josko keväällä houkuttelisivat enemmän. Jos ei, niin sitten on vuorossa niiden myynti (:

Jep, näitä yksinolo viikonloppuja tosiaan alkaa kaipaamaan, kun yksinolo ei todellakaan ole enää itsestäänselvyyttä. Jatkan vielä olo-fiilistelyäni huomiseen saakka, ihanat itsenäisyyspäivät kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti