keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Vähän parempia päiviä

Olen ihan viimeviikkojen aikana taas tajunnut, kuinka suuri rooli musiikilla onkaan elämässäni. En oikeastaan ole kovinkaan musikaalinen henkilö (ellei epävireistä karaoke-rakkautta lasketa..), mutta silti kuuntelen musiikkia oikeastaan taukoamatta. Tai ainakin silloin kun en ole koulussa/töissä. Kotiin tullesani ensimmäisenä laitan koneelta fiilikseen sopivaa musiikkia ja ulkona ollessani musiikki-addiktiotani palvelee kännykän radio. Vaikka viimevuosina olen yhä enemmän oppinut kuuntelemaan myös ulkolaista musiikkia, on suomenkielinen silti se ehdoton ykkönen edelleen. Ja sen kannalta koko alkuvuosi onkin ollut yhtä juhla-aikaa, nimittäin yllättävän moni lemppariastistini/bändini on julkaissut uusia sulosäveliä. Ja pakkohan ne on jakaa teidänkin kanssa!


 
 Stella - Kutsumattomat vieraat jääkää kotiin

Stellan matkassa olen viihtynyt muistaakseni kesästä 2007. Vaikka Tämä uusin sinkkubiisi onkin tuttua ja turvallista, kotoisaa Stellaa, on siinä ihania uusia vivahteita. Etenkin kertsin mieskuoro, rakkautta!


Samuli Putro - Älä sammu aurinko

Samuli Putron tänään ilmestyvän levyn "älä sammu aurinko" nimikkobiisi. Rakastan Samulin taitoa vangita fiilis niin sanoihin kuin säveliinkin. Levy oli viikon verran ennakkokuuntelussa YleX:n netttisivuilla, ja oma suosikkini uudelta levyltä on ehdottomasti Tulkoon kesä. Kyseistä kipaletta ei kuitenkaan ollut youtubessa, joten tyydyin tähän kappaleeseen. Youtubesta löytää muuten myös Samulin kommentit kaikista uudenl evyn biiseistä, kannattaa ihmeessä tsekata jos yhtään kiinnostaa! (Ja vaikkei itse tarinat niinkään kiinnostaisi, niin Samulin ääntä ei vaan voi olla huokailematta. Ja se puhetyyli, ahh<3)


Suvi Teräsniska - Jos menet pois

Myös Suvi Teräsniska on julkaisi "rakkaus päällemme sataa"-levyn jo syyskuussa, mutta itse otin uudet kappaleet tehokuunteluun vasta Emma-gaalan jälkeen. Ylläolevan biisin sanat ovat vain niin söpöt, ei tarvii muuta kuin kilokaupalla suklaalevyjä ja pari kynttilää, parasta ällösöpöilymusaa ikinä!



Veronica Maggio - jag kommer

Ja lopuksi jotain naapuristakin. Veronicaa en oikeastaan ole aiemmin juurikaan kuunnellut, mutta kuultuani tämän biisin radiosta, oli pakko etsiä se myös Spotifystä. Ehdoton kesäbiisi, kaikessa irstaudessaan ja letkeydessään! (;

No, mitä mieltä? Kolahtiko tämänhetkiset lempparini teihin, vai olisiko syytä suunnata katse (tai ehkä korvat) paremmille musiikkilaitumille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti