sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Auringon säteitä

Rekisteröidyin muutama viikko sitten Wowtlettiin, uuteen suomalaiseen tarjousportaaliin ja voitin "nopean rekisteröityjän etuna" 50% "wowbackiä", eli eräänlaista valuuttaa kyseisen sivuston tarjouksiin. Sivusto toimii siis niin, että rekisteröityessä ilmoitat oman kaupunkisi, jonka perusteella saat päivittäin vaihtuvan tarjouksen kyseiseltä sivustolta, omaan kaupunkiisi. Toimntaperiaate siis suhteellisen sama kuin esimerkiksi Citydealilla. Jokaiseen tarjoukseen on laskettu valmiiksi tarjousprosentti, jonka jälkeen saat ostettua tuotteen tai palvelun huomattavan edullisesti. Wowletillä tämä ainakin toimii niin, että jokainen tarjous on voimassa vain vuorokauden, eli harkinta-aikaa ei juurikaan ole.

Keskiviikkon tarjous Helsinkiin oli Brasialainen sokerointi Kauneushoitola Sunrisessa, ja aikailematta sen enempää päätin käyttää saamani wowbackin. Palvelun alennusprosentti oli 59%, eli käyttäessäni palveluun 41% saamastani wowbackista, sain koko palvelun ilmaiseksi. Ei todellakaan mikään huono diili, brassi-sokeroinnin normaali hinta Sunrisessä olisi 65e.


Aikaisemmin olen hoitanut kaikki karvanpoistoni kotikonstein sheivaamalla, joten hieman jännitti mennä kosmetologin eteen navasta alaspäin täysin paljaana. Ja niinkuin arvata voi, täysin kivutonta se ei todellakaan ollut. Kuitenkin jopa ensikertailsenkin silmin käynti oli kaikinpuolin miellyttävä. Vaikka minut vastaanottanut rouva olikin hieman hätäisen oloinen, itse kosmetologi oli todella mukava. Itse sokerointi tapahtuu siis lämmitetyllä, karvaanpoistoon tarkotetulla sokerilla. Sokeri levitetään vastakarvaan ja repäistään myötäkarvaan. Vaikka kyse oli niinkin herkästä ihosta kuin intiimialueet, ei toimenpide sattunut mitenkään liikaa. Kosmetologini oli ystävällinen ja varmisti jokaisen "repäisyn" jälkeen ettei sattunut liikaa ja että olinhan vielä hengissä. Aika nopeasti ikäänkuin unohdin, että olen siinä ilman pöksyjä ja muutenkin koko toimenpide oli ohi reilu kahdessakymmenessä minuutissa. Lopputulos oli siisti eikä ihokaan punottanut enää kotiin päästessäni. Seuraavaa aikaa en vielä kerennyt varaamaan, mutta tarkoitus olisi saada se enintään neljän viikon päähän, nimittäin säännöllisesti käytynä kertamaksu Sunrisessä on vain 56e, normaalin 65 euron sijaan.

1 kommentti:

  1. Mä olen kerran käynyt kosmetologilla karvanpoistossa, perinteisillä vahalapuilla tehtiin. Se ainakin sattu pirusti! Mutta kuulemma tuo sokerointi ei ole ihan niin paha.

    VastaaPoista