sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Hampusta Vehnään

Tiistaista asti olen haaveillut uusista hiuksista, Myönnettäköön, että tämä tyttö punnitsi vakavasti jo pidennyksiäkin. Siis ihan oikeita sinettipidennyksiä, ei mitään kämäsiä klipsuja. Klipsuthan minulla oli joskus vuonna nakki ja kirves (tummilla hiuksilla) mutta nyt kun omaa hiusta on hyvällä tuurilla 10grammaa koko päässä, saattaisi klipsut olla aika koominen näky.. Nyt saa kuitenkin opiskelijabudjetti puhua puolestaan ja pidennykset jäädä vain haaveeksi, kai se on pakko tyytyä pipoiluun aina siihen asti, että oma väri kasvaa takaisin ja erinäkösistä käsittelyistä kärsineet hamppuhiukset voi leikata pois ilman totaalista kaljuuntumista. Mutta onneksi aina voi katsoa kuvia ja haaveilla!


Nyt haluaisin siis jättää platinablondiuden (ainakin hetkeksi) taakseni ja saada hiuksiin hieman lämpimämpiä sävyjä. Liian tummaksi en missään nimessä tahdo värjätä, mutta hieman vehnään päin saisi mennä. Mena Suvarin hiukset yllä olevassa kuvassa ovat täydelliset. Ainakin väriltään. Tosin myös hiusten rennonlaiska pikasuttaus käsillä ja Menan maailman söpöimmät kasvot saattaa vaikuttaa siihen, että pohdin taas vakavasti niitä pidennöksiä ja blondin tummentamista, ihan vain pari astetta.




Myös seurapiiri-kaimani väritys osuu kohdilleen. Ja taitaapa Nicolella olla myös nyt muotiin tuleva liukuvärjäys! Tahaton tai ei, mutta hyvältä näyttää. Ei varmaan tule kellekään yllärinä, että varsinkin Nicolen hieman rennommat laine-kiharat vetoaa tähän tyttöön kuin kuuma veitsi voihin. Ah.


Tosin eipä meidän tuore Miss Suomikaan jää hiustensa osalta mitenkään varjoon, vaalean vivahteinen kiharapilvi toimii aina! Muutenkin titteli meni mielestäni täysin oikealle tytölle, ainakin jos ulkonäköä katsotaan.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti