torstai 21. lokakuuta 2010

Kerta se on ensimmäinenkin

Nimittäin korkokenkien. Minä, ikuinen lättäpohjien puolesta vannoja, korkoja pelkäävä ja lyhyyttä ihannoiva tytskä ostin elämäni ensimmäiset korkokengät. Ei sillä, onhan minulla joskus aikoinaan ollut korollisiakin kenkiä, mutta ei varsinaisia korkkareita. Kaikesta huolimatta, tässä ne nyt on!


Kenkien oston syy oli yksinkertaisesti Isäni häät.  Vähän tosiaan jännittää missä kunnossa jalkani ovat sunnuntai-aamuna, kun en korkoja ole juuri käyttänyt sitten 9.luokan, eli viiteen vuoteen. Hölmöähän se oli jättää uusien kenkien osto näin viimetinkaan, mutta minkäs teet kun ei sopivia löytynyt. Nämäkin yksilöt ovat siis Seppälästä ja hintaa taisi olla 20e, saa taas nähdä kuinka laadukkaat ovat..

Sisäpohjaan tosiaan liimasin muotimessuilta ostamani Foot petalsin Killer kushioniz liuku-este pohjalliset. Sain pohjalliset messuhintaan 10e/pari, en ole ihan varma mitä maksavat kaupoissa. Päätin ostaa pohjalliset (vaikkei minulla ollut siinävaiheessa edes vielä kenkiä! :D), koska niiden iskunvaimennuskyky verrattuna esim. tavallisiin geeli-tyynyihin oli moninkertainen ja kokeilun perusteella tosiaan pitivät jalan paikalla. Nyt ei muuta kuin harjoittelemaan oikeaa kävelyä ja toivomaan, ettei sunnuntai-aamu sarasta kera kainalosauvojen (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti