sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Prinsessapäiviä

Eilinen meni tosiaan isäni hää-päivällisellä. Mitään suuria juhlia ei hääpari halunnut, joten paikalle kutsuttiin vain lähipiiri ja juhlallisuudet toteutettiin ravintola Savussa hyvän ruuan merkeissä.



Valitettavasti en ravintolan tunnelmasta saanut juurikaan valokuvia, mutta voin kertoa että koko paikka vakuutti ainakin minut ihan täysin. Koska ravintola oli alunperin Helsingin terva-varastona, on päätetty pitää yleisilme entisellään. Vanhat, karheat puulattiat, massiiviset puu-kalusteet ja henkilökunnan vaatetus. Kaikki olivat kohdallaan ja toisiinsa sopivaa. Ruuasta puhumattakaan, valehtelematta en ole varmaan ikinä syönyt niin hyvää ruoaa kuin eilen. Alkuruoaksi oli graavi-siikaa ja savusilakkamoussea puikulaperunalla ja tilli-vinaigretella, pääruoaksi hirvipataa ja jälkiruoaksi tietysti hääkakkua (joka tosin ei kuulunut Savun menuuseen, vaan oli erikoistilauksena). Ruokajuomana punaviiniä ja jälkiruoaksi juomapuolelta lakka-likööriä. Suosittelen lämpimästi!


Vaikka kyseessä olikin vain päivällis-kutsut, en tietenkään voinut olla ylipukeutumatta. Niinkuin jo aiemmin mainitsinkin, päätin pukea pitkästä aikaa ainoan oikean juhlamekkoni, Muutama vuosi takaperin Vilasta ostetun pussihelmaisen kulta-unelman


Kuvassa ei valitettavasti näy helman pussimaisuutta, mutta ainakin rusetti ja hiukset on hyvin.
Sekä minun että morsiamen hiukset kävi kihartamassa lapsuudenystäväni, isäni kummityttö Iida, joka valmistuu toukokuussa parturi-kampaajaksi. Kieltämättä oli hymy aika herkässä, kun istuu juhlamekko päällä Hotelli Glo'n deluxe-huoneessa kampaajan käsittelyssä (; En tietenkään tajunnut ottaa myöskään hääparin hotellihuoneesta kuvia, mutta eihän se ollut pahan näköinen ollenkaan! Oma kylpyamme ja kaikki.

Hääreportteri vaikenee (ja toivoo että seuraavaksi päästäisiin juhlimaan vähän nuorempien parien aviotumisia, viimeaikoina kun juhlimieni hääparien keski-ikä liikkuu neljänkymmenen vanhemmalla puolella:P)

Tuhannesti onnea vielä tuoreelle parille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti