maanantai 18. lokakuuta 2010

Jään päällä lunta, teen susta unta

Niinkuin otsikostakin voi päätellä, olen koko aamun kuunnellut Tyyne Rauniota. Alunperin kuulin Olet kaunis - biisin YleX:ltä ja pakkohan koko uusi levy oli Spotifystä haettava. Ihanaa loma-kuunneltavaa! Kun ei ole kiire mihinkään, on suloista vain makoilla kukkapeiton alla ja kuunnella leppoisia säveliä. Tykkään!

Tykkään myös jutuista, mitä ostin muutama päivä sitten. Annettakoon se anteeksi, nimittäin nämä oli ihkaekat vaatetukseen/ asustamiseen liittyvät jutut mitä ostin syyskuun jälkeen (ellei lasketa pakollista kenkä-ostosta syyskuun aikana). En voi muuta sanoa, kuin aww, ihanan söpöä!



Söpö mummopipo on h&m:stä ja helmiketju-sekamelskakoru Seppälän alennuksista. Tykkään korun kontrasteista, samalla tyttömäisen söpöä ja arkisen rosoista. Jes!

 

Panta taas oli muutenvain-lahja äiti-puoleltani hänen ja isäni tuleviin häihin. Glitteristä käytiin se ostamassa ja samalla tein päätöksen juhlamekostani. Vähän jännää, miten tuo kulta soppi kokonaisuudessaan platinablondiuteeni, mutta saas nähdä. Vielä olisi hakusessa juhlakengät, ajattelin kerrankin sijoittaa korkoihin ja vihdoin ja viimein oppia kävelemään niillä. Ostin muotimessuilta jopa sisäpohjaan liimattavan liukumisesteen, joka kuulemma parantaa kenkien käyttömukavuutta huomattavasti. Kunhan vielä löytäisi ne kengät.. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti