keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Metsäterkut!

Huh huh mikä viikonloppu takana! Lauantaina olin toisen pikkuvelipuolen kanssa hoitamassa partiohommia, viitisen tuntia istuttiin rastia pitämässä ja sen jälkeen käytiin vielä isäni vanhemmilla kahvilla. Oli ihana nähdä omia vanhuksia pitkästä aikaa, aiavan liian harvoin sitä käy heidän luonaan vaikka ihan vain piipahtamassa, vaikkeivat kovin kaukanakaan asu. Syytä olisi petrata, ennen kuin se on liian myöhäistä.




Sunnuntai kului (puoli-)sisarusten vahtina koti-oloissa, mutta voin sanoa ettei se mitään lepoa ollut :D Toisaalta ihan kiva, että vaikkei mitään ihan pelkkää loikoilua lastenvahtina olo ole (varsinkaan meillä, kun vahdittavana on 8v down-poika ja 4v "tavallinen" poika. Näiden seassa häärii vielä 11v esiteini-tyttö, yritä siinä sitten levätä!), niin silti plussaa siitä että saa olla omassa kodissaan. Ei tarvitse liikkua mihinkään ja samalla voi tehdä omia hommia. Tai no, sen verran kun nyt pystyy keskittymään..

Huomenna olisi tarkoitus pullistaa pinkkinen matkurini (Niken pinkki urheilukassi, jonka ostin keväällä viimekertaista Mikkelinreissuani silmällä pitäen)  ja suunnata nokka kohti Mikkeliä. Ohjelmassa on mm. Mikkelin ammattikorkeakoulun järjestämä improvisaatio-skaba yhteistyössä JP-baarien kanssa, Perjantaina palataankin jo Helsinkiin. Kyseessä on siis tapahtuma, jota ystäväni Mikkeliläinen on opintojensa puolesta järjestämässä. Saa nähdä mitä Mamkin yhteisöpedagogit, Mikkelin revyyteatteri sekä Vapaa harrastajateatteri saavat aikaan.

mums mums!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti