torstai 17. helmikuuta 2011

Kesämieli talvipakkasilla


Vaikka en ihan aina osaakaan nähdä järkeä lauseessa "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa", aion nyt käyttää sitä. Nimittäin yllä oleva kuva, se kiteyttää kaiken sen, mitä tällä hetkellä ajattelen pukeutumisesta. Ja kyllä, se on manipuloitu kuva, mikäli sitä ei surkeasta jäljestä voikaan päätellä.

jokatapauksessa, asiaan. Mitä enemmän mittari näyttää tulipalopakkasia, sitä enemmän minä kaivan kesähepeniäni kaapin pohjalta. Hyvänä esimerkkinä tämänpäiväinen. Olen suuntaamassa pian Santahaminaan, katsomaan 1/11 saapumiserän sotilasvakuutusta sekä -valaa. Luvassa siis lähemmäs kolme tuntia seisoskelua keskellä aina niin lämpimästi puhaltavia merituulia.

Ja päälläni on? No ei sentään kuvan vaatteet, mutta näillä pakkasasteilla ei kai kovin paljon eroakaan. Farkkuihin jo lopen kyllästyneenä puin aamulla ylleni nämä hepenet ja valoin itseeni uskoa; "Kyllä minä pärjään, pikkutuulet ei tätä tyttöä kaada!" Okei, tietysti minulla on talvitakki, kahdet paksut sukkahousut, polvisukat, villasukat, tumput ja tulpasti kaulahuiveja, lämpimää pipoa unohtamatta, mutta silti saatan erottua en niin edukseni siitä toppatakki-seurakunnasta, jonka uskon kohtaavani Santahaminan porttien sisäpuolella. ja voi niitä onnekkaita, joille lämpö on ulkonäköä tärkeempää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti