tiistai 22. helmikuuta 2011

babaria iholle


Ihania rasvoja ei koskaan voi olla liikaa. Tai no, asiaa monta kertaa puineena muistan, että esimerkiksi siskoni mies on asiasta täysin toista mieltä, muttei anneta sen häiritä. Rasvat edustavat itselleni pelkän sisällön lisäksi myös muutakin. Kaunis ulkonäkö, hurmaava tuoksu.. Kaikki tämä yhdessä putelissa.
Uusinta rasva-rakkauttani nauttii Espanjalainen Babaria aloevera - trio.


Käsivoiteen, kasvorasvan ja deodorantin sain Teneriffan tuliaisina poikaystäväni äidiltä ja voin kertoa, että tämä tuliainen kyllä osui ja upposi täysin. Niinkuin olen aiemminkin maininnut, en oikein välitä tavanvuoksi tai pakon uhalla lahjomisesta. Itse mielummin jätän tuliaiset sun muut (turhanpäiväiset) lahjukset ostamatta, ellen ole täysin varma lahjan saajan tarpeesta/halusta kyseistä ostosta kohtaan. Ja mikään ei ole sen ilahduttavampaa, kuin saada oikeasti haluttu tai vaihtoehtisesti tarpeellinen lahja. Kerskakulutus ja tapaostelu alas! (Ainakin silloin kuin tavaroiden saaja joku muu kuin ostaja itse :P)



Vaikka rasvat ovat olleet käytössäni vasta muutaman päivän, niin lisää on varmasti luvassa. Rasvojen täyteläinen koostumus ja Aloe veran jättämä raikas tuoksu ovat mitä mahtavin yhdistelmä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti