perjantai 4. helmikuuta 2011

Goom, state of mind



Jea, kuvankaunis pubiruusu suoraan kuumimmalta yheksäkytluvulta on taas back in business, puikoissa ja internet-taajuksilla! Oli kyllä melekonen reissu, ylläoleva kuva kiteyttää kyllä aika tosihyvin tän mimmin roolin;D Ja saihan siellä pogota, jopa niin paljon että nyt ei tuu ääntä ollenkaan ja kurkkuun on tainnu muuttaa ehkä noin kymmenen ja puoli kaktusfarmia..

Sitä fiilistä ja menoa on vähän hankala sanoilla kuvata, onhan se tosi kliseistä, mutta kun goomi vaan pitää kokea itse. Tuntea vieressä, ympärillä, tässä ja nyt. Ja vaikka vähän sisälläkni, jos sitä niin haluaa. Itelläni oli viimevuoteen verrattuna aika paljon rauhallisempi reissu, mutta ihan vaan hyvällä tavalla. Happoradio, Kymppilinja, Cheek, Jukkapoika & Raappana sekä Petri tuli nähtyä, mutta onhan tän kaiken ylimageen ja tajunnanräjäyttävän hienouden keskellä oltava se pakollinen pahanmielen auheuttaja. Ja se oli viimeyö, nimittäin nukuin sitten onnellisesti sen ainoan bändin ohi, mitä oikeasti halusin nähdä, nimittäin Apulannan. Voinkertoa, itketti. Onni onnettomuudessa, onneksi tämä "lataushetki" ja siitä aiheutunut missaaminen tapahtui vasta tokana yönä, niin ei mennyt koko reissu pilalle (;


Jonttufantin naama on sensuroitu kun en kysellyt lupia, mutta alin kuva kiteyttää ihan koko reissun fiilikset. Goom vaan on aina niin siistiä. Aina.

Loppuhyvin kaikkihyvin, että sanotaanko näin että buenos tardesta vaan ja saletisti natsaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti