sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Varpaat lämpimään

 Mainitsin jo aiemmin uusista kengistäni, jotka kävin lahjakortin voimin napsimassa h&m:n alesta vaivaisella 15 eurolla. Alkuperäiseen, viidenkymmenen euron ryöstöhintaan en näitä olisi ikimaailmassa ostanut, mutta nyt alennusmyyntien vallitessa uskon hinnan ja laadun kohdanneen.



Vaikka kuinka pyrinkin kestävään kehitykseen ja tunnustamaan laatua, niin välillä saa vetää opiskelija-kortin hihastaan ja myöntää, että aina ei voi olla varaa. Lohduttaudun myös sillä, että on ihan hitsin vaikea löytää kenkiä joita haluaa käyttää nyt ja kymmenen uvoden päästä, kun ei meinaa edes nykyhetken kalosseita löytyä!



Toivotaan nyt kuitenkin, että nämä hätävaraksi nimittämäni kenkäset kestäisivät edes tuleviin kevättuuliin saakka. Aikaisempia kenkäkokemuksia h&m:lta minulla on muutamia, kourallinen balleriinoja ja menneen syksyn niinikään hätävaratennarit (Ne basic-mustat, en tainnut sen koommin esitellä ikinä..) Jopa omaksi ihmetyksekseni lähestulkoon kaikki yllämainitsemani ovat kestäneet ihan hyvin, tosin eivät ole kuitenkaan olleet ihan täysin jokapäiväisessä käytössä. Saa nyt nähdä miten näiden uusien tulokkaiden käy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti