keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ilo silmälle!

Niinhän siinä kävi, ei tuo uusi banneri ollutkaan ihan niin istuva, joten tänään kun sain Saran vihdoin näpsimään uusia kuvia, niin koitanpa saada niistä väsättyä jotain kivaa, kerta lomaakin on vielä muutama päivä jäljellä. Uutta (ja toivottavatsi vähän pysyvämpää..) banneria odotellessa voin kuitenkin hippasen paljastaa mitä siitä saattaa luultavimmin löytyä..





Niinpä! Tää tyttö näkee taas! Eipä tarvii arvailla bussien numeroita, kun vihdoinkin sain päivitettyä silmienkehystäjät uuteen uskoon. Ja joo-o, ne on vahvuuksilla, vaikka päällepäin näyttävätkin Seppälän imago-laseilta (; Aika näyttäväthän nuo ovat, enkä usko että ihan joka päivä haluan/jaksan niitä käyttää, mutta valikoimansa parhaat kuitenkin. Kai se on vaan uskottava että jouluna kiltteyskin mitataan, kerta joulupukki kantoi tälle neidille xxx:n (se hiuksiin liittyvä minkä paljastan myöhemmin) lisäksi lahjakortin Nissenille. Kiitti pukki, en oo enää sokee!

Itseasiassa myös kengät ovat osittain Joulupukin kiittämisen arvoiset, ne kävin nappaamassa h&m:n alennusmyynneistä viikko sitten, niinikään joululahjaksi saamallani lahjakortilla. Alkuperäinen hinta olisi kaiketi ollut 50 euroa (!?) mutta alennuksien jälkeen maksoin vaivaiset 15e. En kyllä ymmärrä miten tuommoisesta laadusta kehdataan pyytää monia kymppejä, saati sitten kuka edes ostaa niillä hinnoilla? Tai no, mikä minä olen ketään morkkaamaan, mutta ihmettelenpä vaan. Päätän siis tämän illan ihanan lämpöisiin villasukkiksiin, paksua paksumpaankin neulepipoon ja imago-laseihin, toivotaan että huomisen aikana saisin kyhättyä uutta banneria ja sitä postausta siitä niin kovin salaisesta ihanuus-lahjasta (;

2 kommenttia: