torstai 11. maaliskuuta 2010

Kevät!

Vaikka rakastan kaikkia vuodenaikoja ja löydän jokaisesta vähintään neljä rakastettavaa asiaa, on kevät kaikkein ykkösin. Se hetki kun lumet sulaa kaduilta, joka paikassa vilisee pienenpieniä puroja, vähitellen ruoho alkaa puskemaan itseään taas henkiin, puut työntävät nuppujaan ja aurinko paistaa. Talvikengät voi vaihtaa pienenpieniin ballerinoihin ja pikkuhiljaa heittää paksut ja tunkkaset talvikoltut syrjään ihanien kevät- ja kesämekkojen tieltä.

Eilen havahduin siihen, että lämpömittari näyttää +3 ja aurinko paistoi niin kovin sisään, että oli pakko hihkaista ilosta! Illemmalla olin suuntaamassa kantakotiini pikkusiskoni syntymäpäiville, joten oli kerrankin oli jopa hyvä syy pukeutua vähän juhlavamminkin.


Taistelin pitkään tämän gt:n mekon ja erään Zaran heleän keltaisen liehumekon välillä, mutta tällä kertaa gt vei voiton.


Jos tämän mekon kaula-aukko ei ole kovinkaan siveellinen, niin se Zaran kilpaileva mekko olisi sitten varmaan suoraan jostain pornoleffasta.. Sitä onneksi pystyy vähän muuntelemaan esim. laittamalla paidan alle, jos ei halua olla niin helposti huomioitava ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti