lauantai 6. maaliskuuta 2010

värioksennuksia, nam!

Vihdoinkin sain kunnollisen asukuvan tännekin asti, jes! Olimme ystäväni kanssa jo melkein perinteeksi muodostuneella GoExpo käynnillä ja koska Aamu-aurinko paistoi niin ihanasti ja muutenkin oli mahtava fiilis heti herätessä, päätin korkata eilen postissa tulleet h&m:n sukkahousut. Ja mikä parasta, samaisesta paketista tuli jo kauan odottamani silmienpelastajat, siniset, muovisankaiset arskat! Voi tätä ihanuutta!





Täti tässä vähän ilmeilee.. Pyydän anteeksi noita naamanvääntelyitäni, en vain osaa olla kuvissa tavallisilla ilmeillä, heh heh..
Ja tuo täti ihan vain siitä syystä, että kävin eilen kampaajalla kyllästyttyäni ainakin viidennensadannenkuudennenkymmenenkahdeksannen kerran jälkeen ylipitkään ja ohuenohueen hiirulanhäntätukkaani. Tykkään hiusten pituudesta, mutta jostain syystä otsatukan suoraviivaisuus ja tukan malli antaa kammottavan täti-vaikutelman.. no, kai se on kestettävä.

Loppuun vielä kuva uudesta pantarakkaudestani sekä kengistä, joiden kanssa olen päättänyt taistella koko kevään vaikka jalat verille, kuhan saan nuo ihanuudet kesään mennessä tuntumaan edes hieman siedettävämmiltä jalassa..



Tilasin tosiaan nuo kengät h&m'ltä ja niinkuin odottaakin jo voi, ne tuntuvat jalassa hirveiltä. Jonkun sortin tekonahkaa tuo materiaali on, eikä se istu jalkaani mitenkään. Vaikka hintaa näillä taisi olla vain vajaa 10e, päätin silti kesyttäväni ne kevään aikana koti-oloissa niin, että kesän alkaessa voinkin kirmata ne jaloissa jo huoleti ulkona. Kyllä niistä vielä hyvät saadaan!

Panta ei valitettavasti kuvassa kovin hyvin näy, mutta kyseessä on siis h&m:n lastenosastolta bongattu musta paljettijättirusetti.
Samassa kuvassa näkyy myös uusi bolero, vaivaiset 4,99e alennusten jälkeen Kampin Veromodasta. Tykkään noista olkapää-rypytyksistä, aivan mahtavat! Myös 3/4-hihat tuo tähän kaivattua juhlallisuutta, hyvin voi käyttää juurikin valkoisen paidan/mekon kanssa hienommissakin kekkereissä. Allaolevan basic-tunikan tilasin myös hennesiltä. Tosin sen salaisuus lienee siinä, että todellisuudessa tunika on miesten xxl-kokoinen hihaton paita, mutta tuollaiseksi rennonmalliseksi tunikaksi mitä oivallisin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti