maanantai 14. kesäkuuta 2010

somebody call 911

Viikon blogi-hiljaiselo on loppunut ja oma sänky ja juokseva vesi tuntuvat yllättävänkin luksukselta. Tarkoituksenani oli viikko sitten sunnuntaina tehdä vielä pienimuotoinen moimoi-postaus kertoakseni pienestä lomastani, joka kului partioleirillä kouvolan seudulla, mutta tapani mukaan olin jo myöhässä sovituista aikatauluista ja blogi jäi niissä prioriteeteissä aika kaukaisille sijoille.

 

Mutta nyt tosiaan on palattu kotiin ja huomisesta olisi jo tarkoitus aloittaa arki, kesätyöt ja sitä rataa. Jännää oli tänävuonna aloittaa kesä partioleirillä, kun normaalisti kesä aina loppuu siihen. Vaihtelu virkistää, tai jotain.



Kuvasaldo jäi aika vähäiseksi, mutta yhden päivän kostyymini sain kuitenkin ikuistettua. Ihan tämännäköisenä en kuitenkaan päivittäin tuolla metikössä hipsinyt, pakko paljastaa, että kyseessä oli eräänlainen salapoliisi-leikki, jossa lippukuntamme johtajat esittivät prätkäjengiä ja oma roolini oli olla kyseisen jengin pomon, Reiskan, tyttöystävä kampa-mari. Juoneen kuului, että seurustelin "Reiskan" kanssa vain tämän rahojen ja varakkuuden vuoksi, joten hahmoni ei niinkään ollut kiinnostunut itse moottoripyöristä, vaan pukeutumisesta ja "hyvältä näyttämisestä".. Överit ja ylinäyttely on lemppareitani, niinpä laitoin parhaani peliin tässäkin tapauksessa ja yritin luoda mahdollisimman pissismäisen ja ylimielisen prätkä-mimmin ;D


Nyt sinne suihkuun ja nukkumaan, väsyneenä ei oo yhtään kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti