keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Jump in!

Löysin eilen jotain ihaninta ikinä. Blogisurffailtuani ja inspiraatioita etsiessäni törmäsin erään norjalaisen bloggarin Voen kautta tähän:


Voiko enää tämän söpömpää olla?! Norjassa nämä Onepiecen haalarit ovat kuulemani mukaan hyvinkin suosittuja ja pohjois-naapurissamme niitä näkee yhden jos toisenkin kadulla tallaavan teinin päällä. En ehkä ihan teiniksi enää lukeudu, mutta en myöskään Norjalaiseksi; voisin siis hyvinkin kuvitella itseni rentoilevan jossain näinkin söötissä asussa! Itsekukin varmaan tietää niitä päiviä, kun mistään ei vain tule mitään, kaikki mekot näyttävät liian hienoilta ja farkutkin puristaa. 


Kovin halpaa lystiä nämä söpöläiset eivät ole, satasen molemminpuolin liikkuu hinnat ja tietysti postikulut kun pitää tilata ruotsista, norjasta tai englannista. En vielä sen pahemmin kerennyt asiaan paneutua, mutta jos kiinnostus heräsi niin löhöpäivien pelastuksista löytää lisää täältä.




Jos vain kerkeän, niin tänään saattaa olla luvassa vielä pientä innostuksen tynkää juhannuksesta, mutta katsotaan mihin päivä vie (muualle kuin keinumaan ;D)

1 kommentti: