torstai 28. huhtikuuta 2011

Tukholman tuliaisia

En tiedä muistinko aiemmin mainita, mutta käväisimme pari viikkoa sitten Tukholmassa. Reissu oli aika pikainen, toisinsanoen ihan tavallinen ruotsin risteily, 6h maissa ja loput laivalla. En tiedä johtuiko se omasta rahatilanteestani vai seurani shoppailu-halukkuudesta (=haluttomuudesta), mutta ostos-saldoni jäi erityisen laihaksi. Laivalta ostin hätä-shampoon ja hammasharjan, maissa tyydymme lähinnä ihastelemaan vanhaa kaupunkia ja nauttimaan säästä. Ja ihan sattumoisin tuli myös Kulturhuset stockholm kierrettyä. Ehkä parhaiten jäi käteen Anneé Olofssonin valokuvanäyttely "The face of all your Fears", jos vain liikutte lähelläkään Tukholman kulttuuritaloa ennen toukokuun puoltaväliä, kannatan ehdottomasti rullaportailua tokaks ylimpään kerrokseen! (Tai ylimpään tai jotain, en ihan tarkalleen enää muista.. :D) Näyttelystä ei tietenkään ole kuvia, mutta ihanasta säästä ja pikkukaduista senkin edestä. Ei onneksi tarvi ihan kateudesta vihertää, nimittäin aika pian reissumme jälkeen ne aurinko-säät tännekin kerkesivät (Teid'n onnenne että tämän postauksen kirjottaminen ja julkaisu vähän venähti..)








Valitettavasti ylimmän kuvan Muffin Bakeryn luomukset jäi testaamatta, kun vatsat oli juuri täytetty paikallisella mäkki-safkalla ennen loisteliaan putiikin löytämistä. Mieli teki kyllä kovin, mutta vatsa ei antanut periksi. Eikä sitä tietenkään tajunnut ostaa mukaan myöhemmin nautittavaksi.. tyhmä kun olen. Ens kerralla sitten! 

 Ps. Semikiva masu-turvotus parannellessani minkälie-patsaan laseja.. Multa aina välillä kysellään oonko mä raskaana j joka kerta saan yhtä otettuna kertoa, että ihan on vaan omaa läskiä mikä turpoo.. Geenit, mikä ihana tekosyy! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti