torstai 13. toukokuuta 2010

maailmani punaisilla sydänlaseilla


Yks aamu kävi jännä juttu. Nimittäin mua kattteli peilistä tämmönen tyttö:


Löysin maanantaina ruokakaupan hyllyltä aikakoneen. Pakkohan sitä oli testata. Tämä ensimmäiseksi löytämäni aikakone oli tosin hieman sekundaa ja jouduin tiistaina uudestaan kone-ostoksille. Muutaman kerran sillä treenattuani oli tulos ylläolevan kuvan mukainen.

Jännää, miten sitä tuntuu joka kerta peiliin katsoessa kuin olisi palannut elämässään ainakin viisivuotta taaksepäin, vaan koska hiusten väri on muuttunut takaisin siihen samaan teini-lookkin, minkä omistin 15-vuotiaana. Tosin uskallan väittää, että tämä on vain kesätukka. Viimeistään syksyksi värjään takaisin tummiksi, se on kuitenkin niin paljon kivempi. Vaalea kun ei oikein anna periksi, se paljastaa kaiken. Vaikka kyllä minä tästä pidänkin, mielettömät söpöys-vibat tulee joka kerta kun muistaa nykyisen kuontalonsa :D


Söpöily jatkukoon, sydän-teeppari löytyi hennesiltä 9,90. Ei paha, löysäilyyn mitä mahtavin ja jos ei halua olla liian teini, yhdistettynä farkkuihin/sortseihin tai miksei vaikkapa hameeseenkiin saa siitä taas uudenlaisen. Hetkessä kaikki on ihanaa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti